Persoonlijke coaching

Merk jij dat je vastloopt in je ontwikkeling? Dat je steeds dichte deuren aantreft, terwijl je ze graag zou openen?
Een persoonlijke coaching kan je richting geven. Het kan je andere sleutels laten ontdekken, of nieuwe deuren aanrijken die je nog niet eerder had gezien. Persoonlijke coaching biedt mogelijkheden tot ontwikkeling. 

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Ik kijk graag naar mensen, naar elke vorm van hun gedrag.
Van onze communicatie zijn slechts 7% woorden, 38% stemgebruik en 55% lichaamstaal. Vraag jij je af waar jouw kracht ligt in communicatie? Zou jij willen weten waar jouw valkuilen liggen, en wat je kunt doen om dit aan te pakken? Of vraag je je af wat je kunt doen aan dat altijd slecht lopende gesprek met die collega, teamleider, vriend, ouder of juist binnen je gezin?
Met mijn kennis van Insights Discovery, NLP en systemisch coachen laat ik je graag een nieuwe ingang zien voor jouw vragen.

Ik kijk met je mee, naar de vragen die jij hebt om in beweging te komen.

Samen stippelen we jouw route uit, de route die bij je past.

KAIROS IN MOTION | persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke groei

De start van deze coaching is vanuit Insights Discovery met jouw persoonlijke profiel. Dit profiel geeft je inzicht in je voorkeuren in communicatie. Ik geef je handvatten om de kleuren te herkennen bij de ander, door uit te gaan van de herkenning bij jezelf. We kijken naar het afstemmen en verbinden met de anderen om je heen.
Daarmaast is er de mogelijkheid te kijken naar stress. Dat kan zijn; letterlijke werkdruk die je ervaart, maar ook die momenten die draaien rondom wringende communicatie. Stress binnen het contact met anderen.
In de coaching werken we vanuit jou. Er komen vragen en situaties aan de orde die bij jou in je thuis- of werksituatie spelen.

Lees meer over Insights Discovery

Leiderschap

De helft van alle volwassenen heeft weleens een baan opgezegd wegens een slecht functionerende leidinggevende. De helft!
Gelukkig komt er steeds meer aandacht voor een andere manier van leiding geven. Het Nieuwe Leiderschap vindt steeds meer zijn weg in organisaties. Leiderschap kan vanuit elke voorkeur in communicatie vorm krijgen, zolang je je maar bewust bent van wat je in moet zetten om de ander te bereiken.

Vergeet dus hiërarchie en autoriteit. Leiders inspireren, motiveren en stimuleren medewerkers hun talenten te ontdekken en dromen na te jagen! Leiderschap toon je vanuit je hart, vanuit jouw passie, vanuit jouw kracht!

KAIROS IN MOTION | coaching
KAIROS IN MOTION | kairos

Met kracht voor de groep

Als je regelmatig voor grote groepen staat en continu ervaart dat je té ver buiten je comfort-zone raakt, kost je dat enorm veel energie. Ontdek waar het in zit! Samen gaan we op zoek, naar datgene wat ervoor zorgt dat jouw energie opraakt. Via beeldcoaching, waardoor ik je naar jezelf leer kijken met die ene lastige groep of deelnemer. Maar ook door wandelcoaching in de natuur. Met oefeningen waardoor jij in beweging komt. Letterlijk en figuurlijk! Want als de energie weer gaat stromen, merk je ook waar de blokkades zitten.
Vanuit jouw kracht zet je jouw volgende stap.

Presentatie coaching

Speechen, interactief presenteren of toespreken. Leer spreken met impact!
Spreken voor een grote groep of voor de camera, is voor vrijwel iedereen erg spannend.  Samen kijken we waar die spanning bij jou vandaan komt en van daaruit leer je die spanning een plek geven. Jouw passie en kracht ga je in het contact met de groep inzetten. Je gaat werken aan je lichaamstaal, houding en stem. Daarnaast  gaan we stevig op de inhoud in. Zo heb jij straks elke luisteraar te pakken.

KAIROS IN MOTION | presentatie coaching