Kairos in Motion

Januari 2018 nam ik een flinke aanloop, zette af en sprong! Ik zei mijn vaste baan op en startte mijn eigen bedrijf. Nog nooit had ik zo voor mijn eigen ontwikkeling gekozen als nu. Was ik er klaar voor? Nee. Maar ik was er wel klaar mee. Klaar met de situatie waar ik in zat. Ik wilde uitdaging, mijn eigen pad onderzoeken en in beweging komen, op zoek naar avontuur.

Zo richtte ik mijn bedrijf Kairos in Motion op.
Naar Kairos; de Griekse God van het juiste moment. Het moment waar je helemaal opgaat in de activiteit waar je mee bezig bent, zodat je als het ware loskomt van de tijd en alle kloktijd vergeet.

En laat dát nu juist mijn missie binnen mijn trainingen en coaching zijn: momenten creëren waarin mensen loskomen van de sleur van alledag en alle tijd vergeten. Een moment van stilstaan, bij dat wat er (ontstaan) is. Opnieuw durven kijken en zo mogelijkheden en keuzes ontdekken.

Ik ben Jessica van Strien; eigenaar van Kairos in Motion

St!R gekwalificeerd Teamcoach
Enthousiast Insights- en NLP-practitioner met een systemische blik.
Ik kijk graag naar mensen, naar hun gedrag en (non-) verbale communicatie.


Jessica-van-Strien
Insights-discovery-teamcoach
erkend-teamcoach-eindhoven

Kairos in Motion werkt samen met

Samenwerken met andere zelfstandigen of trainers vind ik erg leuk om te doen. Ik haal energie uit het werken met collega’s én het zorgt voor een scherpe blik bijvoorbeeld binnen grotere teams.
Vanuit Insights Discovery geef ik ook graag trainingen met andere gecertificeerde trainers. In een kleiner groepje plannen één keer per kwartaal intervisie.
Zo zet ik ook wel eens collega trainers in om samen met mij vanuit hun kwaliteit een teamcoaching te verdiepen of versterken.
Ten slotte ben ik actief betrokken in een samenwerking met collega zelfstandigen vanuit WerkSuccesvol.

Start vóór je er klaar voor bent en grijp zelf het moment!

Ik kom in beweging