Anderen over Kairos in Motion

437
Deelnemers aan trainingen van Kairos in Motion

Jessica heeft ons team (juridisch onderdeel ministerie van Justitie en Veiligheid) in november '19 begeleid bij Insights. Voor de meeste deelnemers was het concept nieuw. Jessica slaagt er in, in korte tijd het vertrouwen van de groep te winnen, en de goede gesprekken en analyses op gang te krijgen. Het was een hele geslaagde teammiddag!

Klaas WerkhorstSectorhoofd Ministerie van Justitie en Veiligheid

Ik kwam Jessica tegen bij een practitioners meeting van Insights Discovery. Al snel raakten we aan de praat en dat is eigenlijk zo gebleven. Inmiddels maken we deel uit van dezelfde Insights intervisie groep en heeft Jessica mij geholpen met het opzetten en faciliteren van een learning event voor 100 medewerkers. Een snelle en creatieve denker die gebaande paden durft te verlaten zonder te verdwalen. Met gevoel voor humor zonder de diepte uit het oog te verliezen. Zij brengt met haar scherpe blik en grote hart, een fijne energie mee waar veel teams hun voordeel mee kunnen doen. Een waarschuwing is wel op zijn plaats: kijk uit want als je er voor kiest om haar in te zetten, weet je zeker dat je team nooit meer hetzelfde is.

Begga StegginkTransitiemanager bij Fontys Hogescholen

We hebben met ons team een erg leuke training gedaan bij Jessica. De insights profielen waren heel herkenbaar en het was goed om het een keer over de verschillen te hebben op een heel positieve opbouwende manier. Waar ligt je kracht en hoe benut je de kracht van je collega's. Twee dagen even echt tijd voor elkaar en kijken naar de communicatie is erg nuttig. De dagen waren met genoeg afwisseling en steeds een nieuwe uitdaging die je tot nadenken stemt. Het heeft ons meer begrip voor elkaar gegeven en we hebben een hoop lol gehad. Zeker aan te raden.

Anne Nijland - DelmeeVerloskundige bij Lichtstad Verloskundigen

Jessica leerde ik kennen toen ze nog in functie van docent was en vol overtuiging uitsprak dat ze een loopbaanwending ging maken. Ze wilde teams gaan trainen en coachen. Zo gezegd en zo gedaan! Een jaar na die eerste kennismaking had ze haar baan opgezegd, een bedrijf opgestart en zich bekwaamd in NLP en Insights Discovery. Wat een energie, wat een inzet en bovenal een doorpakker. Toen er zich de mogelijkheid aandiende om Jessica in te schakelen als co-trainer bij Insights trainingen, heb ik geen moment geaarzeld. Met de haar kenmerkende flair, lef, creativiteit, improvisatievermogen en spel weet ze de goeie dingen op het juiste moment te doen. Belangrijk in het trainen-in-het-moment. Ze brengt een groep makkelijk in beweging en faciliteert de gesprekken met elkaar. Diepgang wordt afgewisseld met lichtheid. Ze schakelt makkelijk daartussen en behoudt de regie.
Dat we nog veel vaker samen trainingen mogen verzorgen Jessica!

Jolanda OorschotCoach/ trainer/ loopbaanadviseur bij ProMotion, Ons Middelbaar Onderwijs